Йонийски острови в Гърция - Парга и Аммудия, само от 515 лв за 7 нощувки с включени закуски, вечери и транспорт
Изтекла

Йонийски острови в Гърция - Парга и Аммудия, само от 515 лв за 7 нощувки с включени закуски, вечери и транспорт

Код на офертата: 2962

Наличност: Изтекла

Цена: 620

Възможни варианти

* Валидност на ваучера:

* Брой нощувки:

Изтекла

Йонийски острови в Гърция - Парга и Аммудия, само от 515 лв за 7 нощувки с включени закуски, вечери и транспорт

Валидност на ваучерите: 17.06.2018

Видове ваучери:

21.07-28.07.2018
Ваучер на цена 655 лв на човек за екскурзия Йонийски острови в Гърция с включени 7 нощувки, закуски и вечери + транспорт

28.07-04.08.2018
Ваучер на цена 695 лв на човек за екскурзия Йонийски острови в Гърция с включени 7 нощувки, закуски и вечери + транспорт

04.08-11.08.2018
Ваучер на цена 695 лв на човек за екскурзия Йонийски острови в Гърция с включени 7 нощувки, закуски и вечери + транспорт

11.08-18.08.2018
Ваучер на цена 695 лв на човек за екскурзия Йонийски острови в Гърция с включени 7 нощувки, закуски и вечери + транспорт

18.08-25.08.2018
Ваучер на цена 655 лв на човек за екскурзия Йонийски острови в Гърция с включени 7 нощувки, закуски и вечери + транспорт

25.08-01.09.2018
Ваучер на цена 610 лв на човек за екскурзия Йонийски острови в Гърция с включени 7 нощувки, закуски и вечери + транспорт

01.09-08.09.2018
Ваучер на цена 585 лв на човек за екскурзия Йонийски острови в Гърция с включени 7 нощувки, закуски и вечери + транспорт

08.09-15.09.2018
Ваучер на цена 575 лв на човек за екскурзия Йонийски острови в Гърция с включени 7 нощувки, закуски и вечери + транспорт

15.09-22.09.2018
Ваучер на цена 515 лв на човек за екскурзия Йонийски острови в Гърция с включени 7 нощувки, закуски и вечери + транспорт

22.09-29.09.2018
Ваучер на цена 515 лв на човек за екскурзия Йонийски острови в Гърция с включени 7 нощувки, закуски и вечери + транспорт

Цената включва:
Транспорт и транспортни разходи с лицензиран автобус за международни превози
7 нощувки със закуски на блок маса в хотел ‘’Spiros Hotel’’ 3* на първа линия на морето
7 стандартни вечери - 4 степенно меню ( с избор от 2 предложени основни ястия) в ресторанта на хотела
Посещение в Янина – столицата на ЕПИР
Водач от фирмата по време на целия престой

ПРОГРАМА:
ДЕН 1 (събота): София – Йонийско крайбрежие: Аммудиа

Сутринта в 06:00 часа отпътуване от София, храм – паметник „Александър Невски“ по маршрут: София – Солун – Верия – Козани – Йоанина – Аммудиа. Пристигане в курорта Аммудиа късния след обяд. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 2 (неделя): Йонийско крайбрежие: Аммудиа
Закуска. Свободно време в Аммудиа, курорт разположен на Йонийско море в прекрасен, закътан малък залив със ситен пясък. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 3 (понеделник): Аммудиа – Албания: Саранда – Бутринт – Ксамил - Аммудия – 220 км.
Закуска. Свободен ден за плаж или по желание и срещу доп. заплащане: еднодневна екскурзия до Албания в Саранда, Бутринт и Ксамил, отстоящи само на 107 км. от Аммудия.
Каним Ви на вълнуващо пътуване до съседна Албания с посещение на най-прекрасните й кътчета: Саранда Ксамил и Бутринт, последните - национален парк на Албания включен в листата на Юнеско!
Отпътуването е в 09:00 часа сутринта, а очаквано завръщане около 20:30 часа. Разглеждането ще започне с населеният още от праисторически времена, древен Бутринт, разположен на 4 км южно от курорта Ксамил, с който заедно представляват част от защитените обекти на Юнеско. В една легенда Бутринт е „малката ТРОЯ”, а в друга е „градът на БИКА” как и защо ще разберете в увлекателната разходка, в която човек не усеща как са изминали цели 2 часа…За вкусен обяд (включен в цената) ще се установим на един от красивите плажове на Ксамил, където ще похапнем вкусно и ще имате възможност да плажувате. В 16:00 часа ще се отправим на разходка в Саранда - градът на слънцето, което цели 300 дни в годината „не снема очи” от курорта, сякаш на свой ред е запленено от това райско място! В 18:00 часа отпътуване от Саранда за Гърция и Аммудия. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 4 (вторник): Аммудиа – Парга – круиз до острови: Пакси и Антипакси
Закуска. Свободен ден за плаж или по желание и срещу доп.заплащане, круиз от Парга до островите: Пакси и Антипакси. В 09:30 часа - начало на круиза до островите Пакси и Антипакси, които отстоят на 20 км от живописната Парга и се нареждат в топ 20 круизни дестинации. Легенда разказва за образуването на двата дивни острова, като резултат от любовта на Посейдон към Амфитрити. Само с един силен замах на тризъбеца си Бога на морето отрязал върха на остров Корфу и го положил тук, за да създаде тази невероятна идилия наречена – острови Пакси и Антипакси, като дар за любимата си. Привечер завръщане в Аммудиа и хотела. Вечеря и нощувка.

ДЕН 5 (сряда): Аммудиа
Закуска. Свободен ден за плаж. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 6 (четвъртък): Аммудиа – остров Лефкада – Нидри – круиз 7 Йонийски острова
Закуска. Свободен ден за плаж или по желание и срещу допълнително заплащане, целодневна екскурзия до остров Лефкада и Нидри, откъдето се отправяме на круиз до Йонийските острови – истинско островно приключение, в което ще имате възможност за слънчеви бани на палубата на круизния кораб, възможност да се изкъпете в лазурно синьото море на плаж „Порто Кацики“, плаж в топ листата на световно признатите плажове. Ще плувате и в кристалните води на остров Скорпио, островът на корабния магнат Аристотелис Онасис. Ще се разходите във Фискардо на остров Кефалония и в Киони на остров Итака – островът на Одисей. Обяд на кораба с чаша вино (включен в цената на круиза). Завръщане в Аммудиа и хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 7 (петък): Аммудиа – Глики – изворите на река Ахеронас – Некромандио – Парга – Аммудиа
Закуска. Свободен ден за плаж или по желание и срещу доп. Заплащане: полудневна екскурзия, в която ще се докоснем до тайнството на Некромандио, разказващ за Хадес и любимата му Персефона, ще продължим до изворите на река Ахеронас, в древните митове една от трите реки на подземното царство на Хадес, а в настоящето естествена сцена на нашумелия филм „Сблъсъкът на Титаните“. Финалът на екскурзията е в приказна Парга, неслучайно наричана „Йонийска принцеса“. Свободно време в Парга. Завръщане в Аммудиа и хотела. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 8 (събота): Аммудиа – Янина – Солун – София
Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за България. Попътна разходка в Янина – столицата на област Епир за два часа. Пристигане в София късно вечерта.

Цената не включва:
Туристическа такса - заплаща се лично в хотела
медицинска застраховка помощ при пътуване в Чужбина в ЗК „Левинс”: при лимит 2000евро / 4000 евро/ 10000 евро до 65 год.: 5 лв./ 7 лв./ 10 лв. За туристи на възраст над 65 год. и до 70 год. сумите се завишават с 50%. Туристи над 70 год. заплащат с 100% увеличение на посочените цени!
Доплащане за ползване на двойна седалка от 1 турист – 70 лева
Полудневна екскурзия до: Глики, изворите на Ахеронас, Некромандио и Парга – 10 евро ( минимум 20 туриста)
Целодневна екскурзия до Албания: Бутринт, Ксамил и Саранда с включен обяд и входен билет за Бутринт – 38 евро ( минимум 25 туриста)
Круиз 7 Йонийски острова с включен обяд от барбекюто на капитана – 38 евро ( минимум 20 туриста)
Круиз острови: Пакси и Антипакси – 30 евро ( минимум 20 туриста)

Условия за записване:
Минимален брой туристи: 35
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи:
лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваната дестинация.

Начин на плащане:
Депозит 30% от стойността на ваучера.
Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

Забележка:
За туристи, желаещи да ползват собствен транспорт – отстъпка 70 лева от цената.
Агенцията си запазва правото на промяна в дните на изпълнение на допълнителните екскурзии в зависимост от метеорологичните условия!

УСЛОВИЯ по СДЕЛКАТА:

  • Всеки ваучер е с определена валидност и срок.
  • Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятели. По чл. 87А от ППЗДДС закупената туристическа услуга няма право да се препродава на други лица. Ваучерите може само да се подаряват.
  • Ваучерът е валиден за един човек, настанен в двойна стая.
  • Задължително се закупуват минимум 2 ваучера, в противен случай има доплащане за самостоятелно настаняване.
  • Необходимо е 14 дни преди датата на ползване на ваучера да заплатите останалите 50% от стойността му (ако условието на сделката го изисква) и ще получите оригиналните документи за ползване на услугата.
  • Ваучерът е валиден за датата на направената резервация.
  • При неспазване на сроковете и условията на сделката, последната се счита за доброволно анулирана от страна на клиента и агенцията-организатор не изплаща неустойки и обезщетения по нея.
  • При вече заплатена и потвърдена резервация, но отказ от страна на клиента да се възползва от нея, суми не се възстановяват! Възможна е промяна на датите и имената на пътуващите.
  • Това е индивидуална резервация.
  • При технически срив на системата, агенцията си запазва правото да актуализира цените и да уведоми клиента незабавно.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош            Добър