Стани партньор

В сайта www.calistotours.bg се публикуват само оферти на лицензирани туроператори и категоризирани хотели, с които Калисто Турс има сключени договори за партньорство.

С партньорството си със сайта www.calistotours.bg и туристическа агенция Калисто Турс вашите оферти достигат до десетки хиляди потребители.

Вие имате инструмент за промотиране на вашите оферти – ексклузивната отстъпка, която Ви гарантира реални потребители, които ще опитат услугите Ви.

В сайта www.calistotours.bg се публикуват само промоционални оферти с най-изгодни отстъпки, каквито клиента не може да открие никъде в нет пространството.

Чрез www.calistotours.bg можете да достигнете до нови клиенти и да увеличите печалбите си по начин, който работи най-добре за Вашия бизнес.


Как да стана партньор в www.calistotours.bg?

Изпращате заявка за участие
От заявката научаваме повече за вашия бизнес/хотел и за идеята Ви за промо оферта.

Преглед на Вашата заявка
Търговският ни екип ще прегледа вашето предложение и при интерес от наша страна, търговски представител ще се свърже с Вас лично или по имейл до 5 работни дни за уточняване на всички детайли.

Какви са условията за публикуване на оферта?
Необходимо условие е да осигурите на клиентите ТОП цена, ПРОМО цена с минимум 20% ексклузивна отстъпка за промотираната услуга.

Кога и как ще получа приходите от продажбата на ваучери?
След като ваша оферта бъде закупена, вие веднага ще бъдете уведомени по мейл и телефон, за сключване на договор или издаване на ваучер за настаняване. В рамките на 5 работни дни Ви превеждаме акумулирания оборот по банков път.

Публикуване на Вашата оферта
Веднага виждате резултатите от партньоството с www.calistotours.bg