Last
minute
Топ Северна Испания и Галисия само за 2350 лв с включен самолет и 14 нощувки, закуски, 10 вечери и богата туристическа програма
Дни Часове Минути Секунди

Северна Испания и Галисия само за 2350 лв с включен самолет и 14 нощувки, закуски, 10 вечери и богата туристическа програма

Код на офертата: 3366

Наличност:В наличност

Цена: 2 2
Кол-во:

Северна Испания и Галисия само за 2350 лв с включен самолет и 14 нощувки, закуски, 10 вечери и богата туристическа програма

Барселона-Сарагоса-Памплона-Сан Себастиян-Билбао-Комиляс-Сантиляна дел Мар-Кангас де Онис-Ковадонга-Коруня-Сантяго де Компостела-Оуренсе-Байона-Ла Тоха-Асторга-Леон-Бургос-Коста Дорада

Валидност на офертата: 15.07.2019

Видове ваучери:

01.06-15.06.2019
Ваучер на цена 2350 лв на човек за екскурзия Северна Испания и Галисия с включени 14 нощувки със закуски и 10 вечери с туристическа програма с високо квалифициран екскурзовод на руски език

31.08-14.09.2019
Ваучер на цена 2350 лв на човек за екскурзия Северна Испания и Галисия с включени 14 нощувки със закуски и 10 вечери с туристическа програма с високо квалифициран екскурзовод на руски език

Цената включва:
самолетен билет София-Барселона-София
летищни такси
1 бр ръчен багаж
всички трансфери по програмата
14 нощувки със закуски и 10 вечери
туристическа програма с високо квалифициран екскурзовод на руски език
медицинска застраховка с лимит 5000 евро (за лица над 65г. има доплащане

ПРОГРАМА:

ДЕН 1:
Полет София-Барселона. Посрещане на летището от представител на фирмата-партньор на Калисто. Групов трансфер до хотела. Настаняване.

ДЕН 2:
Закуска. Отпътуване за Сарагоса, столица на кралство Арагон. Посещение на базиликата Пилар и замъка Алхаферия. След това, отпътуване за Памплона, столицата на кралство Навара. Градът е известен с фестивала  Сан Фермин посветен на бикоборството. Настаняване в хотел. Вечеря и нощувка.

ДЕН 3:
Закуска. Екскурзия по град Памплона. Самият фестивал Сан Фермин е описан от Ърнест Хемингуей в неговата първа новела „И изгрява слънцето“. По време на разходката ще видите  катедралата на Памплона – готическа катедрала от XIV век с невероятна камбанария и фасада в неокласически стил, стария град, сградата на кметството, двореца на епископа. Следва преход  до Сан Себастиян, град-курорт, където се провежда известния кинофестивал. Разходка по града. Настаняване в хотел.

ДЕН 4:
Закуска. Отпътуване за Билбао - пристанище и индустриален център на страната на баските. Свободно време за посещение на музея Гугенхайм (по желание, билетите не са включени в цената).  Отпътуване за Комиляс – най-интересния в Северна Испания град от архитектурна гледна точка. В града се намират едни от най-важните Арт Нуво сгради за регион Кантабрия
като забележителната Вила Кихано известна като El Capricho на каталанския архитект Антони Гауди.
Следващата спирка е в Сантиляна дел Мар, живописно средновековно градче, обявено за национално богатство. Настаняване в хотел. Вечеря и нощувка.

ДЕН 5:
Закуска. Отпътуване за Ковадонгa, мемориал и светилище, от където води началото си испанската Реконкиста. Посещение на базиликата и пещерите.
Спирка и в Кангас де Онис, първата столица на възродената монархия.
Отпътуване за Вивейро/ Ла Коруня. Настаняване в хотел. Вечеря и нощувка.

ДЕН 6:
Закуска. Посещение на Коруня – пристанище и важен град в автономна област Галисия. Отпътуване за  Сантяго де Компостела. Ще посетите Катедралата където се съхраняват мощите на апостол Яков. В Сантяго завършва прочутият поклоннически маршрут (Пътят към Сантяго), започващ в Южна Франция. Според преданието, тленните останки на обезглавения през 44 г. Яков са пренесени в Галисия в талига, впрегната с диви биволи, опитомени с едно прекръстване. Светецът е погребан край Падрон (селище в близост до съвременен Сантяго). С течение на времето мястото е забравено, докато през 813 г. не се появява звезда, която го осветява, за да го покаже. Campus Stellae (лат. „Поле на Звездата“) става второ име на града на Св. Яков: Компостела.Настаняване в хотел Вечеря и нощувка.

ДЕН 7:
Закуска. Екскурзия по историческия център на Сантяго. Свободно време . Вечеря и нощувка.  

ДЕН 8:
Закуска. Отпътуване за Оуренсе. Свободно време за разходка. Ще посетите център с топла минерална вода. Настаняване в хотел. Нощувка.

ДЕН 9:
Закуска. Кратко запознанство с Риас Байшас – една от най-популярните дестинации за почивка по крайбрежието на Галисия. Диви плажове, спокойни води, иновативна гастрономия и богат асортимент елегантни вина. Отпътуване за Байона. Разходка по историческия център на града. Байона е бил първото пристанище в Европа получило вестта за откриването на Америка. Пристигане на остров Ла Тоха. Настаняване в хотел. Вечеря и нощувка.

ДЕН 10:
Закуска. Свободен ден на остров Ла Тоха. Възможност за плаж, дегустация на местната морска кухня и на известното вино Албариньо. Може да посетите казино. Вечеря и нощувка.

ДЕН 11:
Закуска. Отпътуване за Асторга – монументален град запазил архитектурата си от Римско време до времето на Гауди. Разходка из историческия център на града.  Отпътуване за Леон – столицата на провинция Кастиля и Леон. Екскурзия по града с посещение на Катедралата известна с изключителните си витражи - сто двадесет и пет витража, три гигантски розови прозореца и петдесет и седем окули (кръгли прозорци) хвърлят обилна светлина върху величествения интериор през украсени със скъпоценности процепи. Настаняване в хотел в града.

ДЕН 12:
Закуска. Отпътуване за Бургос и разходка из града. Бургос притежава най – много църковни паметника, от който и да било друг испански град. Най – бележитите сгради са катедралата на Бургос и манастирите Лас Хуелгас (Monasterio de las Huelgas) и Мирафлорес (Cartuja de Miraflores). Едно от богатствата на манастира Мирафлорес е мавзолеят на крал Джон II и неговата съпруга Исабел – изработен е от мрамор, като обработката му е толкова фина, че изглежда да е направен от восък. Отпътуване за Сарагоса. Настаняване в хотел. Вечеря и нощувка.

ДЕН 13 - 14:
Закуска. Отпътуване за крайбрежието Коста Дорада. Настаняване в хотел 4* на брега на морето. Свободно време с възможност за плаж и допълнителни екскурзии до Тарагона, манастира Монсерат, увеселителен парк Порт Авентура. Вечеря и нощувка.   

ДЕН 15:
Закуска. Трансфер до летището в Барселона за полет Барселона-София.
Край на програмата.

**Последователността и продължителността на екскурзиите се определят от екскурзовода.

Забележка:
По тази програма е възможно комбиниране с друг турист в двойна стая !
Всички трансфери от/ до летище са групови и се извършват между 08:00 и 19:30 часа. За пристигания/ заминавания извън посочения часови диапазон – доплащане 25 лева на човек в посока.
По време на периоди с изложения настаняването може да бъде в хотели до 30км отдалеченост от центъра на града.
Цената на екскурзията е калкулирана при стойност на самолетен билет в икономична класа и при изчерпване на седалките по тези цени може да се наложи доплащане за самолетен билет.

Информация:
Групата е сборна от цял свят с обслужване на руски език. Групата се събира първата вечер и е заедно до последния ден.
Информация за хотелите по програмата се получава 3 дни преди отпътуване.

Необходими документи:
Валидна лична карта за страните от Европейския Съюз; валиден международен паспорт за страните извън Европейския съюз; За деца до 18 г., пътуващи без родител/и - нотариална декларация.

УСЛОВИЯ по СДЕЛКАТА:

 • Всеки ваучер е с определена валидност и срок.
 • Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятели. По чл. 87А от ППЗДДС закупената туристическа услуга няма право да се препродава на други лица. Ваучерите може само да се подаряват.
 • Ваучерът е валиден за един човек, настанен в двойна стая.
 • Задължително се закупуват минимум 2 ваучера, в противен случай има доплащане за самостоятелно настаняване.
 • Необходимо е да сключите договор за организирано пътуване съгласно закона за туризма в офиса на агенцията или на е-мейл: info@calistotours.bg, до 24 ч след закупуването на ваучера.
 • Необходимо е 14 дни преди датата на ползване на ваучера да заплатите останалите 50% от стойността му (ако условието на сделката го изисква) и ще получите оригиналните документи за ползване на услугата.
 • Ваучерът е валиден за датата на направената резервация.
 • При неспазване на сроковете и условията на сделката, последната се счита за доброволно анулирана от страна на клиента и агенцията-оргинизатор не изплаща неустойки и обезщетения по нея.
 • При вече заплатена и потвърдена резервация, но отказ от страна на клиента да се възползва от нея, суми не се възстановяват! Възможна е промяна на датите и имената на пътуващите срещу глоба според изискванията на авиокомпанията
 • Това е индивидуално пътуване. За програмата не е необходим минимален брой туристи, освен ако в конкретната програма не пише друго.
 • Самолетният билет ако е с нискотарифна авиокомпания включва само ръчен багаж до 10 кг. ако не е упоменато друго в „Цената включва”. Препоръчваме допълнителен чекиран багаж до 32 кг.
 • Цената на екскурзията е калкулирана за места в самолет - икономична класа. При изчерпване на тези места, туроператорът има право на промяна на цената на екскурзията, съобразно промяната цената на самолетният билет.
 •  "КАЛИСТО ТУРС" си запазва правото на промяна на часовете и дните на програмата, като всичко опоменато в „цената включва” ще бъде осъществено.
 • Паспортен и визов контрол: по програмата се пътува с валидна лична карта или задграничен паспорт. Фирмата не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти и такива с нередовни документи.
 • Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването и престоя.
 • При технически срив на системата, агенцията си запазва правото да актуализира цените и да уведоми клиента незабавно.
 • Тези условия по сделката са част от Общите условия за организирано пътуване.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош            Добър
Изгодно Забавления и приключения в увеселителният парк LEGOLAND,Германия само за 1050 лв

Забавления и приключения в увеселителният парк LEGOLAND,Германия само за 1050 лв

Дни Часове Минути Секунди
1 470,00 лв. 1 050,00 лв.
Изгодно Пълен релакс на остров Тасос само от 405 лв за 5 нощувки с включени закуски и вечери в хотел Alexandra Beach & Spa 4*

Пълен релакс на остров Тасос само от 405 лв за 5 нощувки с включени закуски и вечери в хотел Alexandra Beach & Spa 4*

Дни Часове Минути Секунди
449,00 лв. 405,00 лв.
Изгодно В Гърция на почивка с цени от 375 лв за 5 нощувки със закуски и вечери в Royal Palace Resort & Spa 4*, Олимпийска Ривиера

В Гърция на почивка с цени от 375 лв за 5 нощувки със закуски и вечери в Royal Palace Resort & Spa 4*, Олимпийска Ривиера

Дни Часове Минути Секунди
420,00 лв. 375,00 лв.
Топ Незабравимо лято в хотел Olympion Melathron 3*, Олимпийска Ривиера, само от 236 лв за 5 нощувки със закуски и вечери

Незабравимо лято в хотел Olympion Melathron 3*, Олимпийска Ривиера, само от 236 лв за 5 нощувки със закуски и вечери

Дни Часове Минути Секунди
277,00 лв. 236,00 лв.
Топ Насладете се на красотата и спокойствието на Халкидики с цени само от 424 лв за 5 нощувки в Alia Palace Hotel 5*

Насладете се на красотата и спокойствието на Халкидики с цени само от 424 лв за 5 нощувки в Alia Palace Hotel 5*

Дни Часове Минути Секунди
455,00 лв. 424,00 лв.
Изгодно Екскурзия Мюнхен само от 990 лева с включен самолетен билет, 4 нощувки със закуски и туристическа обиколка на града

Екскурзия Мюнхен само от 990 лева с включен самолетен билет, 4 нощувки със закуски и туристическа обиколка на града

Дни Часове Минути Секунди
1 099,00 лв. 990,00 лв.
Изгодно Халкидики те очаква за една луксозна почивка само от 540 лв за 7 нощувки със закуски и вечери в Possidi Holidays Resort 5*

Халкидики те очаква за една луксозна почивка само от 540 лв за 7 нощувки със закуски и вечери в Possidi Holidays Resort 5*

Дни Часове Минути Секунди
589,00 лв. 540,00 лв.
Топ Изгодно ЛУКСОЗЕН КРУИЗ по Нил + ОЛ-ИНКЛУЗИВ почивка в ЕГИПЕТ, Хургада само от 1029 лева за 8 дни

ЛУКСОЗЕН КРУИЗ по Нил + ОЛ-ИНКЛУЗИВ почивка в ЕГИПЕТ, Хургада само от 1029 лева за 8 дни

Дни Часове Минути Секунди
1 262,00 лв. 1 029,00 лв.