Нова Година 2018 в Москва и Санкт Петербург само за 2267 лв за 7 нощувки с включени закуски и самолетен билет с летищни такси
Изтекла

Нова Година 2018 в Москва и Санкт Петербург само за 2267 лв за 7 нощувки с включени закуски и самолетен билет с летищни такси

Код на офертата: 2597

Наличност: Изтекла

Цена: 2

Възможни варианти

* Валидност на ваучера:

* Брой нощувки:

Изтекла

Нова Година 2018 в Москва и Санкт Петербург само за 2267 лв за 7 нощувки с включени закуски и самолетен билет с летищни такси

Руснаците обожават Новогодишните тържества - те са пищни, весели, шумни, уютни и изпълнени с много забавления. В съчетание с красотата на зимния град и сгушените под снега многовековни сгради, тихи зимни улици, коледен аромат и цветни витрини, тази нова година ще е абсолютен хит!

Валидност на офертата: 17.12.2017

Видове ваучери:

27.12-03.01.2018
Ваучер на цена 2267 лв на човек за Екскурзия Нова Година в Москва и Санкт Петербург, с включени 7 нощувки със закуски, самолетен билет с летищни такси, трансфери и екскурзионна програма с водач на български език
 
Цената включва:
самолетни билети София - Москва - Санкт Петербург и Москва - София с авиокомпания Airflot;
пътнически и летищни такси в размер на 120 евро (към 18.07.2017г);
1 брой ръчен багаж до 10 кг и 1 брой чекиран багаж до 25 кг на пътник;
всички трансфери по програмата;
билет за високоскоростен влак "Сапсан" по направление Санкт Петербург - Москва;
3 нощувки в Москва в хотел KATERINA CITY 4* с включена закуска;
4 нощувки в Санкт Петербург в хотел PARK INN NEVSKI 4* с включена закуска;
обяд в традиционен руски ресторант "Подворие" в Павловск
обяд в традиционен руски ресторант "Годунов" в Москва
българоговорящ, лицензиран екскурзовод по време на цялото пътуване;
всички упоменати в програмата екскурзии;
входни такси за посещаваните музеи;
такса регистрация на чуждестранни граждани за хотелите;
медицинска застраховка с покритие 30000 €.
 
ПРОГРАМА:
ДЕН 1: 27.12.2017
Среща на летище София, терминал 2, два часа преди полета. Полет с АК Aeroflot от София в 13:25 часа. Кацане на летище Шереметиево в Москва в 17:40 часа. Отпътуване за Санкт Петербург с полет на АК Aeroflot от Москва в 19:25 часа. Кацане на летище Пулково в 20:55 ч. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел PARK INN NEVSKI 4*. Нощувка.
 
ДЕН 2: 28.12.2017
Закуска. 09:00 часа: Среща с екскурзовода в лобито на хотела за обзорна екскурзия на град Санкт Петербург.
Невски проспект, Дворцовия площад, панорама на Василиевския остров, Исакиевския площад, събора Смолни, Николски събор, мостовете над каналите Грибоедов и Крюков, крайцера Аврора и др. 11:30 часа: Посещение на Петропавловската крепост, Петропавловския събор и гробницата на династията Романови. Петропавловската крепост е историческото ядро на Петербург, военно-инжинерен и културен паметник. Посторена е по заповед на Петър Велики в началото на 18ти век. Архитект на цитаделата е Доменико Трезини. Крепостта е разположена на Заешкия остров, на северния бряг на река Нева.
В архитектурния ансамбъл влизат укрепленията - крепостни стени, куртини, бастиони и равелини; парадните Петровски врати, украсени с барелеф "Низвержение на Симон Мага от Свети Петър", произведение на Конрад Оснер; Ботния дом, в която се помещава точна реплика на бота на Петър I, «дядото на руския флот" (оригиналът е сега в Централния военно-морски музей); зданието на Монетния двор; Инженерния дом, Комендантския дом.
13:00 часа: Посещение на Исакиевски Събор. Катедралата Свети Исаак - изключителен архитектурен паметник от края на класицизма. Това е най-големият православен храм на Санкт Петербург, разположен на Исакиевски площад. Храмът е със статут на музей, като неговия позлатения купол се вижда от почти всяка точка на града. 15:00 часа: Прибиране в хотела. Свободна вечер. Нощувка.
 
ДЕН 3: 29.12.2017
Закуска. 10:00 часа: Среща с екскурзовода в лобито на хотела и отпътуване по програма. 11:00 - 13:00 часа: Посещение на Ермитажа. Ермитажът е най-големият музей в Русия и един от най-големите, най-старите в света художествени и културно-исторически музеи. Общата площ на музея е 127 478 m² и има над 350 зали. Специално място заема парадния интериор на двореца. Възниква през 1764 като частна колекция на Екатерина II, и е открит за обществеността през 1852 г. Разполага с богати колекции от паметници на първобитни, древноизточни, древноегипетски, антични и средновековни култури, изкуство от Западна и Източна Европа, археологически и художествени паметници от Азия, паметници на руската култура VIII-XIX век. 14:00 часа: Трансфер до хотела. Свободна вечер. Нощувка.
 
ДЕН 4: 30.12.2017 г.
Закуска.  10:00 часа: Среща с екскурзовода в лобито на хотела и отпътуване по програма с посещение на Павловск и Царско село /Пушкин/
11:00 - 12:30 часа: Посещение на Павловския дворец и разходка из парка. 13:00 - 14:00 ч. обяд в традиционен руски ресторант "Подворие". 14:30 Посещение на Двореца на Екатерина I с разглеждане на кехлибарената стая. Царско Село е било център на великата империя, в което се решавали политическите съдбини на Русия и Европа. Той е уникален паметник на архитектурата, за украсяването на който били привлечени най-добрите художници от цял свят. Царско Село още е и литературната Мека за писателите, поетите и мислителите. Мястото е преживяло години на разрушения и възстановяване. То възхищава всеки, който е го е посетил. Строителството на двореца на Екатерина е започнало през 1717 година по поръчка на Петър Велики, като подарък за своята втора съпруга Екатерина I и в първоначалният си вид е представлявал скромна двуетажна постройка. Своето неповторимо величие Екатерининския дворец дължи на императрица Елизабет, която е дъщеря на Екатерина I и Петър Велики. Императрицата е била запленена от неповторимата атмосфера на Царско село и решава, че именно там ще е нейната главна лятна резиденция. 17:00 ч. Връщане в хотела. Свободно време и нощувка.
 
ДЕН 5: 31.12.2017г.
Закуска. Освобождаване на стаята. Среща с екскурзовода в лобито на хотела в 07:30 ч. Трансфер до ЖП гарата. 09:00 ч. Отпътуване с високоскоростен влак Сапсан от Санкт Петербург до Москва. 13:16 ч. Пристигане в Москва. След пристигане среща с българоговорящ екскурзовод. Обзорна екскурзия на града. Трансфер до хотела. Настаняване в хотела в късния следобед -16:30 ч. Настаняване в хотел KATERINA CITY 4*. Празнична Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.
 
ДЕН 6: 01.01.2018 г.
Закуска. Свободен ден за самостоятелно разглеждане на града.
 
ДЕН 7: 02.01.2018 г.
Закуска. 10:00 часа: Среща с екскурзовода в лобито на хотела. 11:00 часа: Посещение на Кремъл. Московският Кремъл - главната забележителност на града, архитектурен комплекс, официална резиденция на президента на Русия  - е разположен в сърцето на руската столица.  Неговите мощни стени и кули, златни куполи и древни катедрали и дворци се простират на Боровицкия хълм над река Москва и образуват неповторим по красота и величие архитектурно-художествен ансамбъл.
Комплексът е включен в списъка за световно културно наследство на ЮНЕСКО. По време на екскурзията ще разгледате Ивановския площад със знаменитите Цар Пушка и Цар Камбана, Успенския, Архангелския и Благовещенския събор. 12:30 - 13:30 ч. Посещение на Оръжейната палата - Московски музей-съкровищница - част от комплекса Големия Кремълски дворец. Разположен е в сграда построена през 1851 година от архитекта Константин Тоном. Тук се съхраняват златни и сребърни скъпоценности, дарове от чужди дипломати, царските регалии, царския обоз, каляски, военни трофеи и други скъпоценности, като колекциите на музея са събирани в продължение на векове. 14:30 часа: Обяд в традиционен руски ресторант „Годунов“.  Ресторант "Годунов" е класически руски ресторант в центъра на Москва. В старинната трапезария от  XVII век, където е разположен ресторанта, е съхранена максимално старинната стилистика. Посетителите на ресторанта могат да се насладят както на руската кухня, така и на великолепната царска обстановка. 15:30 - 17:30 часа: посещение на Третяковската галерия
Третяковската галерия е най-известният музей на изкуството в столицата, основана от търговеца Павел Третяков през 1856 година. Днес тя е най-голямата обществена културна институция, която се състои от няколко музеи, като главен между тях остава музейният комплекс на Лаврушката пресечка.
Днес галерията съхранява някои от най-големите и значими колекции на руското изобразително изкуство. Галерията разполага с над 130 000 произведения на живописта, графиката и скулптурата. 18:30 часа: Прибиране в хотела. Свободна вечер. Нощувка.
 
ДЕН 8: 03.01.2017г.
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището за полет Москва - София с авиокомпания Aeroflot. Отпътуване от Москва в 10:05 часа.Пристигане на летище София, Терминал 2 в 12:25 часа.
 
Цената не включва:
стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни  с включена такса визов център – 120 лв.**. 
лични разходи;
новогодишна вечеря* (информация за НГ вечеря ще бъде предоставена в края на октомври)
Важно! Стойността на летищните такси калкулирани в пакетните цени е актуална към дата 18.07.2017 г. и подлежат на препотвърждение в момента на издаване на самолетните билети на 10.12.2017г.
 
Условия за записване:
Авансово плащане от 350 eвро при записване;
Доплащане до 62 дни преди датата на пътуване.
 
Анулации:
Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация на пътуването), без да дължи неустойка е 61 дни преди датата на пътуването. След този срок потребителя дължи следните неустойки:
- от 61-45 дни преди датата на отпътуване - 60% неустойка от общата цена на пътуването;
- от 44 до 30 дни преди датата на пътуването - 80% неустойка от общата цена на пътуването;
- от 29 дни до 0 дни преди датата на пътуването – 100% неустойка от общата цена на пътуването.
 
Паспортен и визов режим:
необходима е виза и тя следва да бъде получена предварително. Не се издават визи на граничните пунктове.
Минималната препоръчителна валидност на паспорта е 6 месеца, считано от датата на свършването на срока на действие на визата.
 
Необходими документи за виза: 
 • Международен паспорт;
 • Ксерокопие на паспорта;
 • Попълнена визова анкета https://visa.kdmid.ru;
 • Една снимка /цветна, с размери 3,5 х 4,5 см/.
 
Минимален брой участници: 20
 
Полетно разписание:
Превозвач: Aeroflot
27.12.2017 София, Терминал 2 - Москва 13:25 - 17:40
27.12.2017 Москва - Санкт Петербург 19:25 - 20:55
03.01.2018 Москва - София, Терминал 2 10:05 - 12:25
 
Забележка:
Възможно е да има промяна в поредността и часовете на туровете описани в офертата.

УСЛОВИЯ по СДЕЛКАТА:

 • Всеки ваучер е с определена валидност и срок.
 • Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятели. По чл. 87А от ППЗДДС закупената туристическа услуга няма право да се препродава на други лица. Ваучерите може само да се подаряват.
 • Ваучерът е валиден за един човек, настанен в двойна стая.
 • Задължително се закупуват минимум 2 ваучера, в противен случай има доплащане за самостоятелно настаняване.
 • Необходимо е 14 дни преди датата на ползване на ваучера да заплатите останалите 50% от стойността му (ако условието на сделката го изисква) и ще получите оригиналните документи за ползване на услугата.
 • Ваучерът е валиден за датата на направената резервация.
 • При неспазване на сроковете и условията на сделката, последната се счита за доброволно анулирана от страна на клиента и агенцията-организатор не изплаща неустойки и обезщетения по нея.
 • При вече заплатена и потвърдена резервация, но отказ от страна на клиента да се възползва от нея, суми не се възстановяват! Възможна е промяна на датите и имената на пътуващите.
 • Това е индивидуална резервация.
 • При технически срив на системата, агенцията си запазва правото да актуализира цените и да уведоми клиента незабавно.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош            Добър