Как да платя ваучер?

КАК ДА ПЛАТЯ?

В calistotours.bg можеш да платиш онлайн, чрез терминал на БОРИКА с карти MasterCard и Visa или в платежната система е РАУ, може да заплатиш в брой на каса на Easypay, или в офис на Калисто Турс, чрез банков превод или чрез наложен платеж.

Плащанe с Visa/ MasterCard
Visa/MasterCard  е международна платежна система, която издава кредитни карти Visa и дебитни карти Visa Electron/ Maestro. Кредитните карти Visa и MasterCard поддържат електронни плащания. Ако имате такава карта, можете да платите чрез виртуалния ПОС терминал на БОРИКА в сайта www.calistotours.bg без да се налага да имате предварителна регистрация. Дебитните карти Visa Electron и Maestro поддържат електронни плащания в зависимост от конкретната банка-издател. Ако имате такава карта, която поддържа електронни плащания, можете да платите чрез виртуалния ПОС терминал на БОРИКА в сайта calistotours.bg без да се налага да имате предварителна регистрация. Банкови такси:
- за всички дебитни карти - 0% (Borica)
- за всички кредитни карти - 2.5% ( Visa/Master Card/Maestro)

Плащане в брой в офис на Калисто Турс или на някоя от многобройните каси на Easy Pay.
Плащанията в брой към calistotours.bg стават в офиса на Калисто Турс, град София, бул. Янко Сакъзов 9А, ет. 1 ляво, всеки делничен ден от 09:30 до 18:30 и събота от 11:00 до 16:00 часа.
или в най-удобната за вас каса на Изипей (карта с всички каси). Представете десетцифрения платежен номер и съответната сума.

Плащанe чрез ePay.bg
ePay.bg е система за плащанe с банкови карти и микросметки чрез Интернет. Поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Ако имате кредитна карта (или дебитна, която поддържа електронни плащания), може да платите директно с нея, без да се налага да имате регистрация в ePay.bg.  Ако имате обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта Ви в ePay.bg, можете лесно да платите чрез нея. Можете да платите и от вътрешна ePay.bg микросметка (ако имате такава).

Наложен платеж
При избор да закупите ваучер с наложен платеж наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждаване на посочения адрес. Поръчки направени до 14:00 часа се обработват в рамките на работния ден и се получават до два работни дни. Ако поръчате ваучери след 14.00 часа, поръчката ще бъде обработена на следващия ден. Плащането се осъществява в брой, когато куриерът на Speedy Ви достави ваучерите. Цената на експресната услуга за 24 часа е 9.55 лв, а на обикновената за 48 часа е 8.06 лева и се поема от клиента.

Заявка на ваучер по телефон
Заявете своя ваучер по телефона на 0900 63 009 вътрешен 210 или 0888 576 570 и платете в офиса на Калисто Турс в София или на каса на Easy Pay.
След заявката на ваучер по телефона, имате 48 часа от момента на заявяване на ваучера, в които да осъществите плащането на исканата от Вас оферта. След това Вашия платежен номер ще се счита за невалиден.

В какъв срок мога да платя заявените от мен Ваучери?
Срокът, в който може да заплатите заявените ваучери е 2 дни.

Платих избраната от мен оферта, кога и как ще получа ваучерите си?
Платените ваучери се получават на е-мейл адреса, който сте предоставили на системата или от куриер на Спиди при заявен начин на плащане "наложен платеж".

Какво да правя след като закупя ваучерите си?
Системата ще изпрати договор за индивидуална хотелска резервация, а при екскурзия в чужбина Договор за туристическо пътуване, които трябва да са надлежно подписани от двете страни в рамките на 2 дни от заявяването на услугата. След това на мейл ще получите ваучер за настаняване или пакет с документи за пътуване в чужбина.

Ако ползвам по-малко от стойността на ваучера, ще ми върнат ли пари?
Не. Ваучерите важат само за конкретната оферта и не е възможно да получите компенсация за стойността от ваучерите, която е останала неизползвана.

Мога ли да платя ваучера на място в хотела?
Не. Ваучерът се заплаща единствено по начините посочени в сайта на calistotours.bg

Трябва ли да разпечатам ваучерите?
Ваучерът, който ще получите трябва да бъде разпечатан и предоставен на рецепция на хотела за настаняване или приемащата агенция за предоставяне на предварително заплатените от клиента услуги.

Мога ли да подаря ваучер?
Разбира се, ваучерите за туристическа услуга са страхотен подарък. Името на получателя на ваучера ще бъде изписано на оригиналния такъв, който ще бъде издаден след потвърдено плащане от сайта calistotours.bg

Кога мога да използвам закупения ваучер?
Всяка оферта има конкретно посочен срок, в който ваучера може да бъде използван.

Какво става, ако не съм успял да се възползвам от своя ваучер в рамките на неговата валидност?
След изтичане на обявения срок на ваучера, той автоматично става невалиден.


Ако не успеете да намерите отговор на въпросите си, моля пиши ни от меню контакти или на e-mail: info@calistotours.bg